Veelgestelde vragen

Wij willen in het buitenland trouwen, wat betekent dit voor de kosten?

Jullie mooiste dag kan ook op een mooie locatie buiten Nederland liggen. De prijzen van de pakketten blijven hetzelfde en de eerste 50 km binnen Nederland krijgen jullie van ons. De kosten van de reis daarbuiten en overnachting(en) valt/vallen daar buiten. Natuurlijk hoeft dit niet allemaal op zijn duurst. Wij zullen alles in overleg met jullie kiezen en besluiten, zodat er geen onverwachte kosten achteraf zijn.

Kan naast de trouwdag ook een pre/after wedding shoot gedaan worden?

Gaan jullie trouwen in het buitenland, dan zou het zomaar kunnen dat jullie naast de trouwdag ook graag vastgelegd willen worden in de prachtige landschappen die het land te bieden heeft. Om zo te zorgen dat de video nog meer variatie bevat en jullie alvast aan de camera kunnen wennen. Ook biedt dit voor ons een unieke kans om zonder een fotograaf en alleen met jullie bijzondere shots te kunnen maken die anders niet gauw mogelijk zouden zijn. Het kan natuurlijk ook dat op de bruiloft alleen de daggasten aanwezig zijn en de volgende dag een feest plaatsvindt met de overige gasten. Dit zou dan in een after shoot vastgelegd kunnen worden. De kosten liggen aan de hoeveelheid uren dat jullie gefilmd willen worden etc. Laat ons je wensen weten en wij zullen vervolgens een prijsopgave maken.

Wat is jullie aanpak voor het filmen van een bruiloft?

Voor ons is het belangrijk om het verhaal van de trouwdag vast te leggen, de gezelligheid, het gelach en de tranen zoals ze op de dag zelf gebeuren. Indien nodig zullen wij aanwijzingen geven, maar minimaliseren dit om jullie natuurlijke doen en laten op de dag niet te verstoren. Hierdoor kunnen we de dag op zo’n natuurlijk mogelijke manier vastleggen.

Het filmen doen we altijd met 2 personen, dit zorgt voor meer dynamiek. Wij manoeuvreren ons door de mensen. Je zult nauwelijks doorhebben dat wij er zijn.

Wat wordt de lengte van de uiteindelijke trouwvideo?

We zijn niet gebonden aan de genoemde lengte van onze trouwfilms in de pakketten. Deze geven slechts een indicatie van de lengte. Als blijkt dat, om het verhaal te vertellen, de video langer moet worden, dan zal deze ook langer worden. Waar het ons om gaat is dat we het hele verhaal hebben kunnen vertellen.

Hoe zullen jullie je presenteren op de dag zelf?

We zullen ervoor zorgen dat we in het publiek “blenden” en ons aanpassen aan de dresscode. Je zult ons niet zien rondlopen in een zondagse kloffie met uggs. Wij zijn ook geen lopende abri’s, dus je hoeft niet bang te zijn dat we  onszelf volplakken met reclame voor ons eigen bedrijf.

Eten jullie mee?

Wij hoeven natuurlijk niet aan te schuiven bij jullie eigen familie en vrienden. Maar het zou erg fijn zijn als we een hapje mogen mee eten apart van de groep. Dit is goed om even bij te komen, om vervolgens weer vol energie verder te gaan.